Feestzaal en seminaries

Maak een reservatie
Inrichting

De feestzaal is ingericht in een rustieke, landelijke stijl. Wij bieden u een zaal aan tot 120 personen zittend (seminarie) en 100 personen staand. Daarnaast is er nog ruimte om een tent bij te plaatsen. In de zaal is er een projector met scherm aanwezig. Bij mooi weer kunt u steeds gebruik maken van het zongerichte terras. Er is ook mogelijkheid tot het huren van een springkasteel. Tevens is er een private parking aangelegd, met een capaciteit tot 50 auto’s.

Voorzieningen

De feestzaal is voorzien van een aparte keuken met een gasfornuis, vaatwasmachine, werktafels en een grote koelcel. Wij werken niet met een vaste traiteur, deze dient u zelf te voorzien. Tafels en stoelen zijn ter beschikking, mits aanvraag. Deze worden aan democratische prijzen aangeboden.

Het staat u vrij om de feestzaal in te kleden naar eigen verlangen. Bijkomend is het mogelijk om ook de vakantiehoeve te huren, zodat u na uw feest niet nog naar huis hoeft te rijden. De vakantiewoning wordt niet verhuurd aan anderen wanneer u uw feest organiseert.

Een feest organiseren?

Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Marnix & Katleen